2012. szeptember 27., csütörtök

Jaj, de rég volt,...

...hogy blogot írtam!! :) Ennek két oka van (bizony, kettőt is fel tudok hozni a mentségemre)! Az egyik, hogy az én drágaságomat (most a nagyobbra gondolok) elkapta Fortuna hívó szava, és elég sokat pókerezik a neten! Tehát amikor lenne időm írni, akkor nála van a gép... mondtam már, hogy kellene venni még 1 gépet (nekem), de erre nem igazán hajlik... :D A másik ok, pedig az idő és a memóriám hiánya! :) Sokszor gondoltam séta közben, hogy ha hazaértünk, és Milán elaludt, akkor majd blogolok, de aztán mást csináltam helyette, meg el is felejtettem! :) Pedig nagyon sok minden történt azóta, hogy utoljára írtam, és akarok is mindről írni (majd)!
A teljesség igénye nélkül:


  • kész lettem Milán magasságmérőjével, és elkezdtem egy karácsonyfa szoknyát, és még karácsonyig szeretném, ha kész lenne barinőm, Andi kisfiának, Zsombinak a magasságmérője
Milán magasságmérő
  • augusztus eleje óta járok Kangoo-ra, és imádom!! 
Kangooooo <3

  • megrendelésre csinálgatok tortákat
Írisz Barbie-s tortája

Péter tortája

Anina Malackás tortája

  • közben megrendezte a Gyűszűnyi Bolt (fonal, gyöngy, és egyéb kreatív beszerzési forrásunk) az I. Gödi Kézimunka Kiállítást, ami mi is indultunk
  • Milán egyre több időt igényel, ami nem azt mondom, hogy gond, csak nagyon leszívja az energiáimat a nap végére
  • bekerült a receptem a Rama 40 éves Nagy Süteményes könyvébe, és tegnap a Nosalty kitette fb-ra a szivárvány sütimet, mint kedélyjavító édesség! Dagad a mellem a büszkeségtől!! :)

  • most szombaton szigeteljük a házat kívülről (na, nem mintha ebben olyan aktívan részt vennék, de azért a szorgos kezeknek ebédet kell adni, kis sütikét kell sütni délutánra, stb.)
Hát nagyjából azt hiszem ennyi :) Szeretnék ezekről mind-mind írni, meg szeretném az összes tortámat feltenni, meg szeretnék sokat hímezni, meg szeretnék Milánnal is sokat foglalkozni, szóval szeretném, ha egy nap kb. 30-40 órából állna... Már az olyan felesleges dolgokat, mint az alvás, lecsökkentettem 5-6 órára! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése